Garantia calitatii in fiecare etapa

Caroli Foods Group a devenit lider pe piata mezelurilor din Romania prin atentia constanta pentru calitate si siguranta, asigurate de investitiile in tehnologii de ultima generatie.

Gustul inconfundabil care iti face fiecare zi mai buna este asigurat de controlul riguros si standardele ridicate pe care le aplicam in fiecare etapa a proceselor de productie si distributie.


Folosim doar materii prime de vita, porc, pui si curcan de la distribuitori autorizati care sunt in conformitate cu standardele de calitate si siguranta in vigoare.
Materiile prime sunt inspectate riguros pentru siguranta totala.
Cele mai bune ingrediente care au trecut controlul calitativ sunt transformate cu maiestrie in zecile de retete proprii si traditionale.
Pentru desavarsirea gustului si o mai buna pastrare, unele produse sunt pasteurizate, afumate sau coapte partial.
Produsele tratate termic sunt lasate sa se raceasca, iar cele care au nevoie de timp pentru a-si definitiva gustul sunt lasate la maturare in conditii optime, constant monitorizate.
Inainte sa fie comercializate, produsele Caroli Foods sunt verificate din nou.
Doar produsele care au trecut cele mai inalte standarde de calitate sunt demne sa poarte numele unei marci din portofoliul Caroli Foods Group.
Produsele aprobate si ambalate sunt transportatede la fabrica din Pitesti in cele 6 centre regionale de depozitare care acopera intreaga tara.
Din centrele regionale, produsele Caroli Foods sunt livrate la distribuitori si centre de desfacere, la acelasi nivel ridicat de calitate ca in ziua ambalarii.
Tu ce delicios produs Caroli Foods vrei sa consumi astazi?Calitate si siguranta la cele mai inalte standardee

Retetele Caroli Foods Groups sunt produse in Pitesti, in fabrici moderne si certificate.

Majoritatea operatiilor se desfasoara cu utilaje de ultima generatie, dotate cu computere de proces, care deruleaza programe prestabilite pentru fiecare operatie si produs fabricat. In acest fel parametrii calitativi ai produselor se pastreaza in timp, iar gradul de siguranta alimentara al produselor este maxim.