F.A.Q.

Gaseste aici raspunsuri pentru cele mai populare intrebari despre Caroli Foods
De ce as alege Caroli Foods?

Calitatea și protecția mediului sunt cei doi piloni ai strategiei noastre de a construi un model de business sustenabil pe piața de mezeluri din România. În calitate de lider al acestei piețe, avem responsabilitatea de a oferi cele mai bune produse și servicii consumatorilor noștri, fără a afecta mediul înconjurător. Ne onoram aceasta responsabilitate prin investițiile în tehnologiile de ultimă generație, prin strategia de business, precum și printr-o echipă valoroasă de oameni profesioniști.

De unde va procurati carnea folosita la prepararea mezelurilor? Ce tip de carne folositi?

În procesul de producție, Caroli Foods Group folosește doar carne proaspătă de porc, vită, pui și curcan de la furnizori autorizați, care respectă în totalitate standardele și legislația din România și la nivel european. Mai mult, Caroli Foods Group a obținut mențiunea Higher Level în certificarea International Food Standard (IFS), versiunea 6, unul dintre cele mai înalte standarde care atestă siguranța alimentului și calitatea produsului prin respectarea strictă a legislației europene din domeniul alimentar.

De ce se folosesc aditivi alimentari la prepararea mezelurilor?

Aditivii alimentari sunt substante cu sau fara valoare nutritiva, care se folosesc la prepararea mezelurilor (a produselor alimentare in general) in scopul imbunatatirii calitatii acestora sau pentru a permite aplicarea unor tehnologii avansate de prelucrare. Mai exact: mentin calitatea produselor o perioada mai mare de timp; mentin sau imbunatatesc gustul produselor; mentin consistenta produselor; imbunatatesc aroma sau culoarea produselor; asigura controlul aciditatii si al alcalinitatii produselor.

Pot avea incredere ca se respecta ce scrie pe eticheta produsului?

Caroli Foods respecta atat legislatia romaneasca cat si cea a Uniunii Europeene si este certificata ISO 9001:2008 in semn de recunoastere a orientarii organizatiei in directia calitatii si ca apreciere a calitatii actului managerial si a bunelor practici din organizatie. Mai mult, Caroli Foods a obtinut si certificare HACCP si IFS pentru sisteme de management orientate spre prevenirea problemelor si siguranta in producerea alimentelor.

Ce recomandari faceti pentru alegerea mezelurilor?

Cumparati mezeluri de la punctele de vanzare autorizate, care respecta conditiile de pastrare indicate pe ambalaj.
Controlati la achizitionare integritatea ambalajului.
Cititi cu atentie informatiile scrise pe eticheta produsului.
Verificati termenul de valabilitate.