Caroli Foods

O echipa de oameni extraordinariCariere

Caroli Foods Group este liderul pietei mezelurilor din Romania si datorita oamenilor care contribuie constant la acest succes cu talentul, determinarea si atitudinea lor pozitiva. Oameni care cred in inovatie, calitate si preocupare pentru consumatori. Oameni entuziasti, cu initiative, care simt ca merita si acorda incredere. Si pentru toate aceste motive ni se spune Carolisti.

Daca valorile tale coincid cu ale noastre si vrei sa te dezvolti profesional, alaturi de liderul industriei in care activam, te invitam sa faci primul pas si sa ne trimiti CV-ul tau.
Cum este in Caroli, pe scurt
Posturi disponibile

 • Optional puteti atasa un document (ex: Curriculum Vitae)
 • Ataseaza un fisier
  Processing dropped files...
  • Caroli Foods Group, in calitate de operator va prelucra datele cu caracter personal primite pentru a gestiona solicitarea dvs. In conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679, beneficiati de urmatoarele drepuri: dreptul de acces, dreptul de a cere rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal, dreptul de a vă opune prelucrarii, dreptul de a cere restricționarea prelucrării, dreptul de a nu fi supus unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv profilarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a depune plângere înaintea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal și dreptul de a vă adresa instanțelor competente. Mai multe detalii despre modul in care prelucram datele personale in contextul interactiunilor cu dvs. si modul cum va puteti exercita drepturile de care beneficiati se regasesc in Politica de Confidentialitate.
  • Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • CAPTCHA


  Toate candidaturile vor fi vizualizate de catre Departamentul Resurse Umane si garantam tratarea acestora in deplina confidentialitate. Doar candidatii care indeplinesc cerintele posturilor vacante vor fi contactati.