Prima alegere a consumatorilor

Caroli Foods Group. Prin calitate, prieten pe viata!Despre noi

CFG este liderul pietei de mezeluri din Romania, atat in valoare cat si in volum.

Compania a luat nastere in Romania in 1994 si in cele doua decenii de activitate a oferit produse de calitate pentru toate tipurile de consumatori.

In prezent, portofoliul include 5 marci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro si Primo cu peste 200 de produse pentru toate gusturile.


Joint Venture cu Campofrio Foods Group

Caroli Foods Group si Campofrio Foods Group au semnat in 2010 un acord de parteneriat (joint venture) pentru a ridica standardul de calitate si pentru a acoperi mai bine piata mezelurilor din Europa de Sud Est: Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Ucraina si Turcia.

Campofrio Foods Group este cel mai important procesator de carne din Europa si un nume important la nivel mondial.


Filozofia noastra

Prin calitate prieten pe viata


Caroli Foods Group aspira sa fie una dintre marcile tale de suflet, un nume pe care sa-l indragesti si in care sa te poti increde. O alegere facuta din convingere, pe baza promisiunilor respectate. Un prieten care te intelege si iti este aproape oricand ai nevoie de el.

Caroli Foods Group este mai mult decat un lider – este un inovator care te ajuta sa te dezvolti si un model de excelenta care impinge standardele de calitate ale mediului in care ti-ai cultivat proiectele si visele.

Viziune

Sa fim ndiscutabil prima alegere a consumatorului in Romania si cel mai respectat procesator de carne din Sud-Est-ul Europei.Misiune

Sa ajutam consumatorii sa faca alegeri mai bune.Valori