Calitatea și siguranța produselor Caroli Foods Group, atestate cu nivelul „Higher Level” în certificarea IFS Food Standard 6
2013-02-07 00:00:00 in Stiri

Bucureşti, 7 februarie 2013:Caroli Foods Group, compania lider pe piaţa de mezeluri din România, a obținut mențiunea ‘Higher Level’ în urma auditului de certificare IFS Food Standard, versiunea 6, care s-a desfășurat la finalul lunii ianuarie 2013. Mențiunea ‘Higher Level’ corespunde unui punctaj >95% în certificarea IFS, unul dintre cele mai înalte standarde care atestă siguranța alimentului și calitatea produsului prin respectarea strictă a legislației europene din domeniul alimentar.

Caroli Foods Group deține certificarea IFS versiunea 5 încă din anul 2012, fiind printre primele companii din industrie care au obținut această certificare pe toate categoriile de produse.

“Certificarea IFS ne ajută să devenim mai competitivi în garantarea calității și siguranței produselor și ne susține să îmbunătățim continuu procesul de producție și de asigurare a siguranței alimentului respectând legislația europeană. Suntem mândri de rezultatul auditului de certificare din acest an, care demonstrează angajamentul nostru de a oferi consumatorilor produse de calitate la standarde internaționale,” afirmă Khaled El Solh, CEO Caroli Foods Group.

Certificarea IFS se acordă în urma unui proces elaborat de auditare internă care are ca obiectiv atestarea că produsul finit este constant in calitate si sigur pentru consum.

Spre deosebire de versiunea anterioară, certificarea standardului IFS versiunea 6 are un control al proceselor și cerințe de infrastructură mult mai stricte, precum și un nou capitol – Food defense - care enunţă prevederi suplimentare în ceea ce priveşte siguranţa alimentară.

Calitatea este unul dintre pilonii care susține strategia noastră de business pe piața de mezeluri din România. Vom continua să investim în permanență în această direcție pentru a ne menține poziția de lider al acestei piețe și pentru a oferi cele mai bune produse și servicii consumatorilor noștri,adaugă Khaled El Solh.

Standardul IFS este folosit de producătorii din industria alimentară din întreaga lume și este solicitat de către cele mai mari lanțuri de retail internaționale.

***

Grupul Caroli Foods a devenit liderul pieţei de mezeluri proaspete din România prin fuziunea pe plan local cu Campofrio Food Group, liderul pieţei de produse procesate din carne din Europa şi un important jucător global în domeniu. În prezent, grupul deţine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro, Sissi. Grupul Caroli Foods îşi propune adoptarea calităţii ca şi stil de viaţă, inovarea continuă a portofoliului de produse şi dezvoltarea unei relaţii de încredere cu consumatorii şi partenerii săi.

Pentru alte informatii, vă rugăm sa ne contactati:

Claudia Mihalaşcu, PR Director Ogilvy PR, claudia.mihalascu@ogilvy.com, 0753.516.420

stiri