Caroli Foods Group inaugurează Capsula Timpului în Pitești
2014-05-20 15:00:00 in Evenimente

Comunicat de presa

Pitești, 20 mai 2014 - Caroli Foods Group, compania lider pe piaţa de mezeluri din România, a inaugurat Capsula Timpului în Pitești astăzi, 20 mai, printr-un moment special din programul Zilelor Piteștiului. Realizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești, Capsula Timpului este un simbol pentru angajamentul luat de companie în sprijinirea dezvoltării comunității locale.

„Caroli Foods Group aniversează 20 de ani de activitate în România şi, ca la orice moment de sărbătoare, își întoarce privirea către cei care au contribuit la acest succes. Unitatea principală de producție a companiei este în Pitești și o mare parte din angajații noștri sunt din această comunitate. De aceea, Caroli Foods Group este preocupată de viața comunității și își propune ca, alături de Primăria Municipiului Pitești, să se implice și mai mult decât a făcut-o până in prezent în proiecte sociale viitoare și dezvoltarea comunității, alături de continuarea investițiilor în unitatea de producție de aici.a declarat Khaled El Solh, CEO Caroli Foods Group.

„Compania Caroli Foods Group a sprijinit de-a lungul timpului proiecte relevante pentru viața orașului, precum Zilele Piteștiului și Simfonia Lalelelor. Ne bucurăm că o companie de talia Caroli Foods Group, lider pe piața pe care activează, își dorește să sprijine în continuare dezvoltarea comunității locale și inaugureză acest monument simbolic pentru a celebra angajamentul luat.a declarat Tudor Pendiuc, Primarul Municipiului Piteşti

Capsula închide imagini reprezentative ale orașului Pitești, inclusiv ale fabricii Caroli Foods Group, din anul 2014 și o scrisoare prin care Primăria Municipiului Pitești și Caroli Foods Group se angajează să contribuie la dezvoltarea comunității. Inaugurată astăzi, 20 mai 2014, capsula va fi deschisă în anul 2024 prin organizarea unui moment retrospectiv privind dezvoltarea municipiului și contribuțiile aduse de companie.

***

Grupul Caroli Foods a devenit liderul pieţei de mezeluri proaspete din România prin fuziunea pe plan local cu Campofrio Food Group, liderul pieţei de produse procesate din carne din Europa şi un important jucător global în domeniu. În prezent, grupul deţine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Sissi, Maestro si Caroli. Grupul Caroli Foods îşi propune adoptarea calităţii ca şi stil de viaţă, inovarea continuă a portofoliului de produse şi dezvoltarea unei relaţii de încredere cu consumatorii şi partenerii săi.

evenimente